پزشکان استرالیایی در یک آزمایش جدید نسبت به خطر نهفته مصرف زیاد آب میوه های بسته بندی در بروز سرطان هشدار دادند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این پزشکان می گویند: مصرف زیاد آب میوه به دلیل مقدار قند موجود در آن، در واقع احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
این پزشکان در آزمایشات اخیر متوجه شده اند که نوشیدن بیش از ۳ لیوان آب میوه در روز احتمال بروز سرطان راست روده را که نوعی از سرطان روده است، تشدید می کند.
بنا بر گزارش روزنامه دیلی میل، آنها تاکید کردند: این نوشیدنی ها طی مراحل فرآوری و بسته بندی بسیاری از محتویات و مواد مفید و محافظتی خود را از دست می دهند.
پزشکان، رژیم غذایی ۲۲۰۰ فرد بالغ را با جزئیات عادات روزانه تغذیه ای آنها مورد بررسی قرار دارند.
نتایج مطالعات مشخص کرد که مصرف آب میوه ها به دلیل مقدار قند زیادی که در آنها موجود است، احتمال تشکیل تومورهای خاص را در پی دارد. بعلاوه بسیاری از فاکتورهای موجود در میوه که با سرطان روده مقابله می کنند مثل فیبر، ویتامین c و آنتی اکسیدان ها، طی مراحل فرآوری برای تهیه آب میوه، از دست می روند.

 

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 17 مهر 1390    | توسط: علی عظیمی    | طبقه بندی: بیماری ها، مواد وبدن انسان،     | نظرات()