متخصصان انگلیسی و ایتالیایی معتقدند که مصرف سه عدد موز در روز خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.

 
به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، مصرف یک عدد موز در وعده غذایی صبحانه، یک عدد در وعده غذایی نهار و یک عدد نیز در هنگام عصر پتاسیم لازم برای کاهش شانس لخته شدن خون در مغز را تامین می کند.

این یافته ها نشان می دهد که هزاران مورد از موارد سکته های مغزی می تواند با مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم از قبیل اسفناج، شیر، خشکبار، ماهی و عدس پیشگیری شود.

این متخصصان دریافتند که دریافت ۱۶۰۰ میلی گرم پتاسیم در روز می تواند تا حدودی خطر سکته مغزی را کاهش دهد. هر عدد میوه موز به طور متوسط حاوی ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم است که میزان فشار خون را کاهش می دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، مقدار کم پتاسیم منجر به ضربان نامرتب قلب، حساسیت و اسهال می شود.

isna

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 29 خرداد 1391    | توسط: علی عظیمی    | طبقه بندی: مواد وبدن انسان، داروها،     | نظرات()